Friday, 2017-12-15, 3:30:20 PM


Main
Registration
Login
Curse of Time 2, Plains of Medea, Fires of Chaos Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Plain's of Medea : Fires of Chaos » General » I got a question about your monsters (I got into map making and have a question)
I got a question about your monsters
crystalknoctDate: Tuesday, 2013-02-05, 9:19:46 PM | Message # 1
Stage 1
Group: Users
Messages: 4
Reputation: 0
Status: Offline
Your map got me into wanting to make my own RPG it is such a great creation and props to you guys for it. But I would like to know how you got your monsters higher than level 100 because when I try to change the gameplay constant past 100 it wont let me and only way I found to get around that is make then a hero but that is a pain leveling thier skills individually and other shit. Also your save/load system would you be able to give me some tips on how to get one to work I cant get the hang of custom scripts. If someone can help me id greatly appreaciate it
 
darkchaosDate: Wednesday, 2013-02-06, 8:41:17 PM | Message # 2
Mapmaker
Group: Lead Designer
Messages: 1190
Reputation: 32767
Status: Offline
shift + click

 
Mystic_ProphetDate: Tuesday, 2013-02-12, 4:31:41 PM | Message # 3
Stage 4
Group: Users
Messages: 220
Reputation: 12
Status: Offline
Do a search for NEOSTORM's save/load system. plenty of commentary that tells you what to change to get it to work how you need it to. Very intuitive. Just copy paste into your map, modify it, and give him credit.

Oh. It's also entirely in GUI.


Message edited by Mystic_Prophet - Tuesday, 2013-02-12, 4:32:37 PM
 
darkchaosDate: Tuesday, 2013-02-12, 10:43:19 PM | Message # 4
Mapmaker
Group: Lead Designer
Messages: 1190
Reputation: 32767
Status: Offline
Please dont do GUI anymore QQ

 
Mystic_ProphetDate: Wednesday, 2013-02-13, 8:56:12 PM | Message # 5
Stage 4
Group: Users
Messages: 220
Reputation: 12
Status: Offline
Lol Chaos. It's a lot easier for most people to read. Also a lot easier to spot mistakes. In pure jass a single missing character or extra space can cause all kinds of errors, and it might take a while find it. If you do at all. Granted its a lot more flexible, but unless someone is proficient in it, I wouldn't suggest them using it.

EDIT: also it's the same save system cot uses from version 3.9S and up. Whether you converted it to jass or not, it originated as GUI.


Message edited by Mystic_Prophet - Wednesday, 2013-02-13, 9:02:46 PM
 
darkchaosDate: Thursday, 2013-02-14, 9:22:37 AM | Message # 6
Mapmaker
Group: Lead Designer
Messages: 1190
Reputation: 32767
Status: Offline
Yeah but after a while of doing GUI and then switching to JASS, JASS is so much better.

 
crystalknoctDate: Saturday, 2013-02-16, 4:40:43 AM | Message # 7
Stage 1
Group: Users
Messages: 4
Reputation: 0
Status: Offline
Quote
Do a search for NEOSTORM's save/load system. plenty of commentary that tells
you what to change to get it to work how you need it to. Very
intuitive. Just copy paste into your map, modify it, and give him
credit.

Oh. It's also entirely in GUI.
I used Neostorms save/load and configured it to my setting etc I can save perfectly fine but when i try to load it does nothing any tips?
 
Mystic_ProphetDate: Sunday, 2013-02-17, 1:55:23 AM | Message # 8
Stage 4
Group: Users
Messages: 220
Reputation: 12
Status: Offline
Check your load triggers, ensure your user name is the same (including caps), and that you are using the proper load command. I think the default is -load

If you have a copy of map somewhere for download i can take a look at it.
 
Forum » Plain's of Medea : Fires of Chaos » General » I got a question about your monsters (I got into map making and have a question)
Page 1 of 11
Search:

Tag Board
Copyright MyCorp © 2017