Friday, 2017-12-15, 3:44:30 PM


Main
Registration
Login
Curse of Time 2, Plains of Medea, Fires of Chaos Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Plain's of Medea : Fires of Chaos » General » Summons based off heros stats (Dark Summoner)
Summons based off heros stats
crystalknoctDate: Saturday, 2013-03-09, 1:52:13 AM | Message # 1
Stage 1
Group: Users
Messages: 4
Reputation: 0
Status: Offline
I know that darkchaos doesnt use gui anymore but I use it to make my spells does anyone know how to make a summoned unit that is based off your strength/agility/intelligence  ???
 
darkchaosDate: Saturday, 2013-03-09, 10:59:47 AM | Message # 2
Mapmaker
Group: Lead Designer
Messages: 1190
Reputation: 32767
Status: Offline
Make hero unit
Spell -> Unit starts effect of ability
Spell == your spell
Create Hero unit for player summoner
set strength of last created unit to your formula
set int ...
set agi ...


 
crystalknoctDate: Saturday, 2013-03-09, 3:58:57 PM | Message # 3
Stage 1
Group: Users
Messages: 4
Reputation: 0
Status: Offline
that easy wow... now I feel dumb
 
Mystic_ProphetDate: Saturday, 2013-03-09, 11:19:12 PM | Message # 4
Stage 4
Group: Users
Messages: 220
Reputation: 12
Status: Offline
There's a few other things you have to do, such as remove the summon upon death so it can't revive. Also disable it's hero icon and its minimap hero designator. You want it to appear to be a normal unit in every way except for the stats.

I have a map that has stat based skills for every hero, but no where to host it really. Oh well. It's still technically in development anyway.


Message edited by Mystic_Prophet - Saturday, 2013-03-09, 11:19:35 PM
 
Forum » Plain's of Medea : Fires of Chaos » General » Summons based off heros stats (Dark Summoner)
Page 1 of 11
Search:

Tag Board
Copyright MyCorp © 2017